Twój 1% podatku…

Twój 1% podatku dochodowego każdorazowo przekazujemy na wspieranie Narodowego Instytutu Onkologii Oddziału w Gliwicach i jego Pacjentów. Może uważasz, że 1% podatku to jakaś niewielka kwota i w związku z tym może szkoda czasu na wypełnianie odpowiednich rubryk rocznego zeznania podatkowego. Twój 1% podatku… zrobisz z nim co zechcesz. Pamiętaj, że możesz też dodać dobro!

Każda kwota się liczy…

Chcemy Cię jednak zapewnić, że każda kwota ma znaczenie, każdy gest woli może pomóc tym, którzy tej pomocy naprawdę potrzebują. Środki finansowe, które od Ciebie otrzymujemy mają dla nas bardzo ważne znaczenie. Wiemy bowiem, że pochodzą z dobroci serca.

Kopia Kopia GFO_1%-5

Na co przeznaczamy środki?

Na doposażenie
Klinik Gliwickiego Oddziału Narodowego Instytutu Onkologii im. Marii Skłodowskiej-Curie w sprzęt medyczny. Na ciągu ostatnich dwóch lat z własnych środków zakupiliśmy sprzęt za łączną kwotę ok. 175 tys. złotych.

Na wsparcie
aktywności naukowej pracowników Gliwickiego Oddziału Narodowego Instytutu Onkologii.
W ciągu dwóch lat dofinansowaliśmy druk publikacji naukowych oraz książek autorstwa pracowników naukowych Instytutu w kwocie ok. 70 tys. złotych.

Jak wypełnić PIT?

Jeśli chcesz skorzystać z naszej podpowiedzi, zobacz proszę przygotowaliśmy dla Ciebie dedykowany krótki film instruktażowy.

PIT

Pobierz formularz

Jeśli chcesz możesz skorzystać z poniższych formularzy, w treści których znajduje się wskazanie naszego KRS w rubrykach dotyczących przyznania 15 podatku. Dziękujemy za wsparcie.